One-stop autospecialist

Toonaangevende merken

Apk-keurmeester

Voor auto-onderhoud en -service zit u bij Tyre City in Utrecht goed. Met regelmatig en professioneel onderhoud aan uw auto voorkomt u veel ellende, blijft u veilig op de weg en bespaart u op kosten. Wij bieden auto-onderhoud en -service aan waarbij onze specialisten uw auto controleren door middel van een apk in combinatie met een kleine of grote beurt.

Heeft u interesse in onze diensten?

Wat houdt auto-onderhoud en -service in?

Wij zijn specialist in auto-onderhoud en -service. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor een apk-keuring. De apk wordt altijd uitgevoerd door een gecertifieerd apk-keurmeester. Het is mogelijk om deze keuring in combinatie met een kleine of grote beurt te laten uitvoeren. Bij de kleine beurt controleren we uw auto op meer dan 25 punten. Wanneer u kiest voor onze grote beurt controleren we uw auto op meer dan 90 punten en krijgt u hier gratis apk bij. Zo is uw auto in een keer weer rijklaar. Naast het auto-onderhoud en -service voor uw volledige auto, bieden we ook een autobandenservice aan. We vertellen u graag meer over alle verschillende banden in ons assortiment. Samen met u kijken we naar de meest geschikte banden voor uw auto en geven we u persoonlijk bandenadvies.

gallery9

Maak een afspraak voor het onderhoud van uw auto

Als ervaren bandenspecialist vinden we het belangrijk dat u veilig op de weg rijdt. Door gebruik te maken van deze service bespaart u ook op kosten voor dure reparaties. Wij zijn de expert in banden en we helpen u graag verder. Neem telefonisch contact met ons op via 030 – 266 11 33 om een afspraak te maken voor auto-onderhoud en -service.

Contact opnemen