One-stop autospecialist

Toonaangevende merken

Apk-keurmeester

Bij Tyre City kunt u terecht voor de beste autobandenservice in Utrecht. Wij weten dat de conditie van uw autobanden bepalend is voor de rijpresentaties van uw auto en voor uw veiligheid. Een goede en betrouwbare set autobanden is dus erg belangrijk. Wij bieden dan ook graag autobandenonderhoud en -service aan zodat u er zeker van bent dat u veilig op de weg rijdt.

Heeft u interesse in onze diensten?

Wat houdt de autobandenservice in?

Verandert het seizoen en merkt u dat het weer omslaat? Dan is dit de tijd om uw banden te wisselen. Dankzij de autobandenservice helpen wij u bij de keuze om de juiste banden onder uw auto te laten plaatsen. U kunt kiezen uit ons ruime assortiment met bandenmerken. Kiest u voor winterbanden of toch liever voor vierseizoenenbanden? Als bandenspecialist helpen we u ook door middel van ander autobandenonderhoud en -service. Heeft uw wagen de neiging om naar links of rechts te trekken? Dan is de kans groot dat uw auto moet worden uitgelijnd. Tijdens onze service voor het uitlijnen van banden controleren wede stand van uw wielen en stellen we deze weer af in de juiste positie. 

Schakel ons in voor de service en het onderhoud van uw banden

Wij zijn de expert in banden en helpen u graag bij het verhogen van uw veiligheid op de weg en het verbeteren van uw rijcomfort en rijprestaties. Dankzij autobandenonderhoud en -service helpen wij u graag bij de keuze voor de juiste banden en velgen. Wij doen ook aan auto-onderhoud en -service om uw hele auto te keuren. Maak gebruik van de autobandenservice door ons in te schakelen. Stuur een e-mail naar info@tyrecity.nl om een afspraak te maken voor autobandenonderhoud en -service.

Contact opnemen