One-stop autospecialist

Toonaangevende merken

Apk-keurmeester

Koop niet zomaar een band en maak gebruik van het bandenadvies van Tyre City in Utrecht. Het kiezen van de juiste band is erg belangrijk. De band moet passen bij het vermogen, het gewicht en het type auto waar u mee rondrijdt. Wij geven u graag gespecialiseerd bandenadvies bij ons op locatie in Utrecht.

Heeft u interesse in onze diensten?

Profiteer van bandenadvies zodat u de juiste banden kiest

Wilt u het liefst zo comfortabel en veilig mogelijk in uw auto rijden? Dan moeten er goede, passende banden onder uw auto zitten. Als bandenspecialist met jarenlange ervaring helpen wij u graag door u gespecialiseerd bandenadvies te geven. Wij hebben een breed assortiment met verschillende banden voor elk seizoen. Samen met u bespreken we welke banden er bij u en uw auto passen. Ook kijken we naar het aantal kilometers dat u jaarlijks aflegt en op welke wegen u het meeste rijdt. Vindt u duurzaamheid en zuinigheid ook belangrijk? Dan nemen wij dit ook mee in ons gespecialiseerde bandenadvies. Tijdens onze autobandenservice vervangen we op een professionele wijze uw oude banden door de nieuwe banden.

Neem contact met ons op om persoonlijk advies te krijgen

Bent u op zoek naar nieuwe banden voor uw auto en wilt u gebruik maken van gespecialiseerd bandenadvies? Wij zijn uw partner in banden en helpen u graag om de best passende banden voor u te vinden. Ook voor het uitlijnen van uw banden zit u goed bij ons. Profiteer daarnaast van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Neem contact met ons op om de perfecte banden te vinden of bel naar 030 – 266 11 33 om eens langs te komen.

Contact opnemen