One-stop autospecialist

Toonaangevende merken

Apk-keurmeester

Tyre City is de bandenspecialist in Utrecht voor zakelijke en particuliere rijders. Wij zijn een vakkundige bandenspecialist met een ruim aanbod aan diverse banden en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook zijn wij uw specialist in velgen, uitlijnen, service en onderhoud.

Heeft u interesse in onze diensten?

Waarom kiest u voor ons als bandenspecialist?

Als bandenspecialist hebben wij een ruim assortiment aan banden voor elk type auto. Laat uw banden vervangen wanneer de seizoenen wisselen of kies voor onze vierseizoenenbanden. Wij hebben verschillende banden dus er zit altijd wel iets tussen voor u. Wij kijken ook graag met u mee naar wat voor velgen u wilt. Het is ook mogelijk om bij ons uw banden te laten uitlijnen om uw rijcomfort te verhogen. Hierdoor betaalt u ook minder brandstof en beperkt u de slijtage van uw banden. Om de veiligheid van uw auto en van uzelf te verhogen, bieden wij ook een auto-onderhoud en -service aan.

Schakel ons in om een afspraak te maken

Zoekt u een expert in banden? Wij zijn de bandenspecialist die u graag helpt bij het vinden van de juiste banden en velgen. Onze onze autobandenservice wordt gekenmerkt door persoonlijk advies en hoogwaardige service. Schakel ons in als bandenspecialist en maak een afspraak door een e-mail te sturen naar info@tyrecity.nl.

Contact opnemen