One-stop autospecialist

Toonaangevende merken

Apk-keurmeester

Om uw banden op topniveau te houden is het belangrijk om uw auto regelmatig te laten uitlijnen door gebruik te maken van onze service in Utrecht. Bij het uitlijnen van banden, heffen de specialisten van Tyre City de afwijkingen in de wielstanden van uw auto op. Wij werken met het 3D-uitlijnen van banden op onze locatie in Utrecht.

Heeft u interesse in onze diensten?

Laat uw banden uitlijnen door onze service te gebruiken

Maak gebruik van onze service als u uw banden wilt laten uitlijnen. Er zijn verschillende oorzaken waardoor afwijkingen in de wielstanden van uw auto ontstaan. Hierbij kunt u denken aan een botsing of het rijden over een stoeprand. Als professioneel bandenspecialist raden wij aan om tenminste een keer per jaar uw banden te laten controleren om hoge kosten te voorkomen. Is er toch een uitlijning voor uw auto nodig? Maak dan gebruik van onze service voor het 3D-uitlijnen van uw banden. Bij het 3D-uitlijnen bekijken en controleren we de assen van uw auto met een 3D-lasertechniek. Daarna passen we de banden en assen aan. Met onze autobandenservice wordt er altijd gegarandeerd een optimaal resultaat behaald. Wilt u niet alleen uw banden laten uitlijnen maar ook gebruik maken van een service die heel uw auto keurt? Profiteer dan van onze apk-service.

Schakel ons in voor de uitlijning van uw auto

Het 3D-uitlijnen van uw auto doen we graag voor u. Heeft u tijdens het rijden door dat uw auto afwijkt naar links of rechts? Wacht dan niet te lang met het inschakelen van een expert. Dit voorkomt verdere slijtage in de toekomst en voorkomt dus ook gevaarlijke situaties op de weg. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor onze service voor het 3D-uitlijnen van uw banden. Wij geven u graag persoonlijk bandenadvies.

Contact opnemen