One-stop autospecialist

Toonaangevende merken

Apk-keurmeester

Maak gebruik van de apk-service van Tyre City in Utrecht. Bij ons keurt een gecertificeerd apk-keurmeester uw auto aan de hand van verschillende eisen op het gebied van milieu, verkeersveiligheid en registratie. Naast onze apk-service bieden wij ook onderhoudsservices aan zoals een kleine en grote beurt. Bent u dus op zoek naar een apk-keuring voor uw auto in de omgeving van Utrecht? Dan helpen wij u graag verder.

Heeft u interesse in onze diensten?

De apk-service combineren met een onderhoudsbeurt

Maak gebruik van auto-onderhoud en -service en van onze apk-keuring. Deze apk-keuring is ook te combineren met een kleine en grote beurt. Bij een kleine beurt wordt uw auto gecontroleerd op meer dan 25 punten. Zo worden onder andere uw vloeistoffen bijgevuld als dat nodig is en checken we uw autobanden, remmen, ruitenwissers en uitlaat. Wanneer u regelmatig een kleine beurt laat uitvoeren voorkomt dit dure en onaangename verrassingen. Kiest u voor de grote beurt dan controleren we uw auto op meer dan 90 punten. We kijken bijvoorbeeld of we de distributieriem, bougies of filters moeten vervangen. Kiest u voor onze apk-service inclusief grote beurt, dan krijgt u onze apk-keuring gratis. Naast de apk-service bieden we ook andere diensten aan. Met onze autobandenservice helpen wij u bij het vinden van de beste banden voor uw auto en onderhouden we uw huidige banden. Hiervoor geven wij u professioneel bandenadvies.

pricing-bg1[1]

Maak een afspraak bij ons voor een apk

Wij zijn een bandenspecialist met ervaring en kennis in de wereld van banden en velgen. Ook voor het keuren van uw auto zit u bij ons goed. Maak gebruik van onze apk-service en laat uw auto controleren door de apk-keurmeester. De apk-service is te combineren met onze onderhoudsbeurten. Neem contact met ons op om uw apk-keuring in te plannen zodat u binnenkort langs kunt komen.

Contact opnemen